Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energičan mladić

Popularni Konstantin postao je glavna zvijezda izbora u BiH. Sve je oduševio govorima, a evo kako je prošao

Konstantin Savić
Foto: Screenshot
03.10.2016.
u 09:13

Konstantin Savić osvojio je sve svojim energičnim i osebujnim nastupima u tijeku kampanje

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Teslića u BiH Konstantin Savić postao je glavna zvijezda u kampanji za lokalne izbore u BiH. Njegove poruke, najave čistki u Tesliću, osigurale su mu popularnost širom regije. No, kako javlja Radio Sarajevo, njegovi sugrađani nisu bili spremni na "Konstantinove reforme".

Savić je osvojio samo 507 glasova, odnosno 3,01 posto, što mu je osiguralo treće mjesto, iza kandidata SDS-a i SNSD-a.

Podsjetimo, Konstantin Savić osvojio je sve svojim energičnim i osebujnim nastupima .Suprotstavljao se Miloradu Dodiku i njegovoj stranci SNSD-u koja je u Tesliću, gradu u Republici Srpskoj, na vlasti. 

Snimke njegovih nastupa postale su hit na internetu. Pozivao je umirovljenike, omladinu, branitelje koji su obespravljeni kriminalom njegovih političkih protivnika da glasaju za njega, istaknuvši da se nitko ne smije igrati njihovim pravima.

Evo nekoliko Konstantinovih govora koji su oduševili korisnike na internetu. 

> > Mladi političar još jednom razvalio internet, on je glavna zvijezda izbora u BiH

 

Ključne riječi

Komentara 8

MD
medardo.doni
11:11 03.10.2016.

Covjek je osvojio sve a dobio 500 glasova kakvo je to osvajanje

DE
debelisef
19:33 03.10.2016.

fucka mi se za "popularnog mladica Konstantina". ako za bilo kaj u vilajetu trebamo biti zainteresirani, onda su to tamosnji preostali Hrvati. Njihova prava su srozana na jako niske grane,a Hrvatska je supotpisnik Daytonskog sporazuma i samim time Hrvatska mora postati i ostati garant opstanka tamosnjim Hrvatima. Tu obavezu su nam u zalog ostavili i Radic i Macek i Tudjman, a ako nekome oni ne pasu , onda i Tito. Bez hrvatskog entiteta cemo u dogledno vrijeme imati problema s Muslimanima, a oni od plana "Neretva" i izlaska na more sigurno nisu odustali. Hrvati u Bosni ne mogu i ne smiju glumiti najvece demokrate i tolerante, jer preostala dva naroda za te vrijednosti ne daju ni prebite pare. Ne bi vjerovatno ni Hrvati, da su u poziciji. Tocnije receno ; Srbi i Muslimani slijede svoje interese, a isto tako i Hrvati trebaju svoje. Entitet je jedina solucija ravnopravnosti !

DA
darwil
16:24 03.10.2016.

Ovaj je ko Bandić ulaže sve i popuši sve ali oba imaju viziju....da su najbolji . Hvala bogu i u Zagrebu će zakoji mjesec karte na stol skupa sa Bandićevim uhljebima i tada će se novine prodavati ko zlato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije