Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energičan mladić
Povratak na članak

Popularni Konstantin postao je glavna zvijezda izbora u BiH. Sve je oduševio govorima, a evo kako je prošao

Konstantin Savić osvojio je sve svojim energičnim i osebujnim nastupima u tijeku kampanje

Komentari 8

MD
medardo.doni
11:11 03.10.2016.

Covjek je osvojio sve a dobio 500 glasova kakvo je to osvajanje

VL
DE
debelisef
19:33 03.10.2016.

fucka mi se za "popularnog mladica Konstantina". ako za bilo kaj u vilajetu trebamo biti zainteresirani, onda su to tamosnji preostali Hrvati. Njihova prava su srozana na jako niske grane,a Hrvatska je supotpisnik Daytonskog sporazuma i samim time Hrvatska mora postati i ostati garant opstanka tamosnjim Hrvatima. Tu obavezu su nam u zalog ostavili i Radic i Macek i Tudjman, a ako nekome oni ne pasu , onda i Tito. Bez hrvatskog entiteta cemo u dogledno vrijeme imati problema s Muslimanima, a oni od plana "Neretva" i izlaska na more sigurno nisu odustali. Hrvati u Bosni ne mogu i ne smiju glumiti najvece demokrate i tolerante, jer preostala dva naroda za te vrijednosti ne daju ni prebite pare. Ne bi vjerovatno ni Hrvati, da su u poziciji. Tocnije receno ; Srbi i Muslimani slijede svoje interese, a isto tako i Hrvati trebaju svoje. Entitet je jedina solucija ravnopravnosti !

VL
DA
darwil
16:24 03.10.2016.

Ovaj je ko Bandić ulaže sve i popuši sve ali oba imaju viziju....da su najbolji . Hvala bogu i u Zagrebu će zakoji mjesec karte na stol skupa sa Bandićevim uhljebima i tada će se novine prodavati ko zlato.

VL
CI
cirab10
18:35 03.10.2016.

evo vam pravog predsjednika sdp sve vas bude vred postavil....

VL
LI
Lisnjak
19:01 03.10.2016.

Odmah sam znao da takav uspjeh moze postici samo neki Srbin. Taj je za kratko vrijeme postao ravan nasem Pupiju. Kapa dolje.

VL
SA
samograd
14:15 03.10.2016.

Svaka mu čast,bar 10 puta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.