Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bori se protiv Dodika

Mladi političar još jednom razvalio internet, on je glavna zvijezda izbora u BiH

konstantin savić
Foto: Screenshot
27.09.2016.
u 09:39

Konstantin Savić svim se sredstvima suprotstavlja Miloradu Dodiku i njegovoj stranci SNSD-u

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Teslića u BiH Konstantin Savić postao je glavna zvijezda lokalnih izbora u BiH. Svojim govorima osvojio je internet, a njegovi nastupi šire se društvenim mrežama.

Ovaj mladić svim se sredstvima, na svoj osebujan način, suprotstavlja Miloradu Dodiku i njegovoj stranci SNSD-u koja je u Tesliću, gradu u Republici Srpskoj, na vlasti. Savić je gostovao u emisiji Apostrof na ATV-u, a njegova snimka, još jedna u nizu, postala je pravi viralni hit.

Pozvao je sve one umirovljenike, omladinu, branitelje koji su obespravljeni kriminalom njegovih političkih protivnika da glasaju za njega. Ističe da se nitko ne smije igrati njihovim pravima. 
Pogledajte novu poruku mladog političara koja je sve oduševila.

> > Sve popularniji hashtag #growingupCroatian novi je hit na internetu

Ključne riječi

Komentara 26

JS
jan-sobjeski
11:06 27.09.2016.

iz ovih videa se može zaklučiti da lik nema spiku tj. dar govora. Izaziva podsmjeh. To ne prolazi kod naroda. Njegove prave sposobnosti će vjerovatno ostati tajna.

DU
Deleted user
10:54 27.09.2016.

Branitelje?!

DU
Deleted user
11:49 27.09.2016.

Ovaj sa videa ne zna govoriti, Još se pravi da ima pravni fakultet? izgleda da je Dodik zato na vlast jer je pametniji od svojih protivna,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije