Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navodno se htio sakriti kod rođaka

Detalji krvavog pohoda u Srbiji: Sumnja se da je ubojica imao pomagača, prijetio i taksistu prije uhićenja?



Dubona: Policija osigurava područje gdje je sinoć došlo do masovne pucnjave
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
05.05.2023.
u 09:44

Uroš B. (rođen 2002.) jučer navečer iz automatskog oružja ubio je osam osoba i ranio njih 14 kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda

Policija je nakon intenzivne potrage u koju je bio uključen golem broj djelatnika uhitila Uroša B. (2002) u okolici Kragujevca. On je jučer navečer iz automatskog oružja ubio osam osoba i ranio njih 14 kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda. "Ozlijeđene osobe zbrinute su u bolnicama. Policija nastavlja daljnji rad na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja", stoji u priopćenju MUP-a Srbije.

Video: Očevid u Srbiji nakon ubojstva osam osoba

Kako se sumnja, Uroš B. imao je i pomagača jer je, prema riječima svjedoka, pucao sa zadnjeg sjedišta vozila, javlja Tanjug

Prema neslužbenim informacijama reporterke TV Nova, Uroš B. ušao je u taksi i prijeteći oružjem natjerao taksista da ga odveze u Vinjište. U ovom mjestu Uroš B. navodno ima rođaka i planirao je tu se sakriti od policije.



Dubona: Policija osigurava područje gdje je sinoć došlo do masovne pucnjave
1/36

Tri osobe koje su ranjene u pucnjavi kod Mladenovca operirane su u bolnici u Smederevu i stabilno su, javlja reporterka RTS-a. Dvije ranjene mlađe osobe, smještene u Kliničko-bolničkom centru "Dr. Dragiša Mišović", operirane su tijekom noći i u stabilnom su stanju. Jedan pacijent bit će prevezen u Urgentni centar.

U Kliničko-bolničkom centru Srbije nalazi se osam ranjenih osoba, ali još nema službenih informacija o njihovu stanju.

Kasno sinoć četiri pacijenta dovezena su u smederevsku bolnicu bez znakova života i liječnici su mogli samo konstatirati  smrt.

U krvavom pohodu ubijen je i mladi policajac i njegova sestra. "Oni su tu sjedili i pričali, prišao im je i upucao ih iz čista mira. Ubio mi je unuka i unuku", kazao je za Blic djed policajca Milana Panića i njegove sestre koji su bili žrtve ubojice. Kako je potvrdio, djeca su sjedila u školskom dvorištu kad je pucao. Napadač je na grupu ljudi pucao iz automatskog oružja i pobjegao s mjesta događaja. 

Video: Mještani o ubojstvu osmero ljudi: Bez komentara, ubijeni policajac godište je moje kćeri

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije