Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POZNAVAO SAM MU RODITELJE'

Susjed ubojice u Srbiji: 'Mislili smo da slave rođenje, a onda smo se zaključali u kuće da nam ne dođe'

05.05.2023.
u 09:17

Izjava susjeda o pucnjavi kod Mladenovca u selu Dubona

U samo dva dana dogodio se i drugi masovni masakr u Srbiji. U pucnjavi u četvrtak navečer kod Mladenovca u selu Dubona ubijeno je osam osoba. Nakon cjelonoćne potrage u kojoj je sudjelovalo čak 600 specijalaca osumnjičeni je napadač uhićen nedaleko od Kragujevca. Iz MUP-a Srbije napad su okarakterizirali kao teroristički čin, navode lokalni mediji.

Napadač Uroš B. je prvo sinoć u Duboni pucao iz automatske puške, a napad je nastavio u selima Malo Orašje i Šepšin i ubio osam osoba, a još 13 ranio. 

Nove detalje o pucnjavi doznali smo od susjeda iz sela Dubona koji tvrdi kako mu se obitelj osumnjičenog činila pristojno, ali nije osobno poznavao počinitelja: "Poznavao sam mu roditelje. Fini ljudi. Nisam imao kontakt s njim. Vidio sam ga jednom ili dvaput.".

Kada je čuo pucnjavu mislio je kako se radi o rođenju djeteta, ali to nažalost nije bio slučaj. U strahu su se zaključali u kuću s obzirom na to da je ubojica još uvijek bio na slobodi:  "Kako mogu da se osjećam... tužno, žalosno. Zaključali smo se u kuće da nam ne dođe. Ne znamo di je ubojica." 

Mladenovac je i prije 10 godina bio poprište masovnog ubojstva kada je u selu Velika Ivanča 9. travnja 2013. Ljubiša Bogdanović (60) iz vatrenog oružja ubio 13 susjeda - šest muškaraca, šest žena i jednu bebu.

1/36
Ključne riječi

Komentara 1

SA
sasha68
13:15 05.05.2023.

hrabri, zakljucali se u kuce, umjesto da vide ima li ko ziv, da zovu policiju,hitnu....to je ta hrabrost njihova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije