Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislio da se šale

Na hrvatskog zastupnika u Crnoj Gori zaletio se auto: 'Vidio sam tablice'

Adrijan Vuksanović
Foto: Parlament Crne Gore
13.01.2018.
u 12:44

Tužilaštvo u Kotoru objavilo je da u opisanom događaju nema elemenata kaznenog djela čije se gonjenje provodi po službenoj dužnosti

Policija u Tivtu pronašla je vozača kojeg je zastupnik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović prijavio da se automobilom zaletio prema njemu a tužiteljstvo u Kotoru u tom činu nije pronašlo elemenata kaznenog djela, objavili su službeni crnogorski izvori.

Vozač i suvozač iz Tivta, identificirani inicijalima, negirali su navode prijave, a tužilaštvo je ocijenilo da nema elemenata kaznenog djela.

"Brzom intervencijom policijskih službenika nakon desetak minuta od prijave pronađeno je predmetno vozilo kojim je upravljao S.R. iz Tivta. Sa S.R. je potom u prostorijama OB Tivat  obavljen informativni razgovor povodom prijave Vuksanovića. U svojoj izjavi S.R. je negirao navode Vuksanovića. Ubrzo je identificiran i suvozač V.S. iz Tivta. V.S. je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S.R.," ističu iz Uprave policije.

Tužilaštvo u Kotoru objavilo je da u opisanom događaju nema elemenata kaznenog djela čije se gonjenje provodi po službenoj dužnosti.

Vuksanović je rekao da se oko 23.15 sati nakon druženja s prijateljima uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smjera.

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me ugledali, automobil je naglo ubrzao prema meni. Prvo sam pomislio da se netko šali, da je to netko možda od mojih prijatelja, ali kada sam vidio naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspio sam se, međutim, okrenuti i vidjeti broj tablica", kazao je.

Po njegovim riječima, vozilo metalik sive boje imalo je tivatske registracijske oznake i u njemu su, koliko je uspio vidjeti, bile tri osobe. Oni su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako kaže, nije ih razumio.

"Očekujem da policija utvrdi je li motiv moj politički angažman ili su to napravile osobe u raspoloženju smanjene odgovornosti. Slučaj sam prijavio policiji ne samo zbog sebe, već kako bih zaštitio i druge građane, da se i njima nešto slično ne dogodi", kazao je on.

Pogledajte i najbolje fotografije Pixsellovih fotoreportera koje su obilježile 2017.:

Adrijan Vuksanović
1/59

Komentara 7

ST
Startrack
14:54 13.01.2018.

I staje pogresno imat stranku svog naroda? To imaju sve nacije svugdje. I u kontestu gdje je neko pokusao da ubje covjeka ti se izrugivas njemu?

DU
Deleted user
18:04 13.01.2018.

Rekao u parlementu CG da je Bokeljska mornarica kulturna baština hrvatskog naroda ! Odmah Crnogorci pokažu svoje pravo lice, a specijalnost im je svojatat tuđe.

DU
Deleted user
18:20 13.01.2018.

scenarij kao u Vojvodini, 3 mladiće sve izmislila?! Jad i bijeda hrvatskih političara koji ne znaju zaštiti naše ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije