Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekoakcija

Čišćenja morskog dna i obale uhvatili se i najmlađi

ekoakcija
Anton Ficko/VLM
26.04.2010.
u 15:41

U ekoakciji na rivijeri Hrvatskog primorja proteklog se vikenda okupilo šaroliko društvo, a riječ je o nekoliko stotina dobrovoljaca među kojima su najveći teret podnijeli ronioci.

SELCE - Nije baš za kupanje, ali nije ni tako hladno kako se čini, rekla su nam braća Šćulac, sedmogodišnji Ivan i desetogodišnji Zvonimir, o moru ispred jedne od selačkih plaža koju su s roditeljima čistili od neželjenog otpada.

U ekoakciji na rivijeri Hrvatskog primorja proteklog se vikenda okupilo šaroliko društvo, a riječ je o nekoliko stotina dobrovoljaca među kojima su najveći teret podnijeli ronioci koji su s morskog dna izvukli stotine kilograma odbačenih predmeta kojima ondje nije mjesto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije