Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izravan učinak

Cijene goriva bit će nestabilne tako dugo dok traje rat u Ukrajini

01.08.2023.
u 08:00

Benzin i dizel u Hrvatskoj od danas poskupljuju za pet centi po litri. Litra osnovnog benzinskog goriva stajat će 1,51 euro, dok će litra osnovnog dizela stajati 1,41 euro

Komentara 3

EJ
ejStef
15:43 01.08.2023.

Cijene i tržište su nestabilni radi zelene politike, a ne radi rata u Ukrajini. EU fantazira da još malo neće morati kupovati naftu i plin, pa su otkantali zemlje OPECA, tako da iste ne žele potpisivati s EU nikakve dugoročne ugovore koji bi donekle stabilizirali cijene. A EU i dalje ne radi istraživanja i dalje ne otvara nova nalazišta... No zato ponovo otvaraju rudnike, u Njemačkoj su čak izmislili i termin zeleni ugljen... Eh to je tako kada nešto preraste u religiju, znanost i zdrav razum tu više ne igraju nikakvu ulogu.

BL
blekpanther
11:22 01.08.2023.

Naći će vladajući uvijek razlog poskupljenju a istinu sakrivati, nikakva Rusija niti Ukrajina igraju ulogu poskupljenju nego turistička sezona a geslo je “ODERI TURISTE” i razlika u cjeni Dizela sa drugim EU zemljama! Jer zašto bi Dizel bio u Hrvatskojkoj naj jeftiniji! A kad se cijene izjednače vlada će reci E da mi nismo intervenirali bilo bi još skuplje!

SH
Shorv600
08:34 01.08.2023.

Najviše nestabilne su u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije