Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVAO NA VEČERNJI TV-U

Červar komentirao Dinamo, otkrio tko ga je povrijedio i osvrnuo se na Plenkovića

Lino Červar
Foto: Screenshot
1/2
09.11.2018.
u 14:40

Trener rukometaša PPD Zagreba najavio je sutrašnju utakmicu s Celjoem, a pričao je o stanju u rukometnoj reprezentaciji i općenito stanju sporta u Hrvatskoj

Lino Červar gostovao je na Večernji TV gdje je najavio sutrašnju utakmicu rukometne Lige prvaka PPD Zagreb - Celje (Arena, 20).

Trener rukometaša PPD Zagreba pričao je o rukometnoj reprezentaciji uoči SP-a i općenito stanju sporta u Hrvatskoj.

- S obzirom na prošlu natjecateljsku sezonu ostali smo bez 11 igrača. Sada je Zagreb osim Horvata osta uglavnom na 'autsajderima' kojima na početku sezone nije davala nikakva šansa koda tako jakih klubova kao što su u Ligi prvaka, s momčadima koji imaju mnogo veće proračune i vrhunske igrače. Nitko nije mislio da Zagreb može nešto napraviti, svi su mislili da možemo osvojiti tek naslov prvaka, pokuša ući u završnicu SEHA lige, ali nitko nije mislio da Zagreb može ravnopravno igrati s momčadima u Ligi prvaka - rekao Lino Červar.

Trofejni trener komentirao je Dinamov uspjeh kojim su plavi nakon 49 godina osigurali europsko proljeće.

- Raduje me svaki uspjeh u sportu pa tako i Dinama. I nakon toliko godina dočekati proljeće u velikom natjecanju je sigurno za pohvalu. Zadovoljan sam što su se navijači Dinama iskazali i bili su uz svoju momčad, to podsjeća na neka bolja vremena. Radujem se tom uspjehu - rekao je Červar.

Trener Zagreba otkrio je tko ga je povrijedio, a osvrnuo se i na premijera Plenkovića. Sve to možete pogledati u priloženom videu.

Lino Červar
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije