Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosanski specijalitet

Catherine Ashton prošetala Baščaršijom i uživala u ćevapima

Catherine Ashton, portal
Patrik Macek/PIXSELL
12.03.2014.
u 15:03

Nakon obilaska Vijećnice Ashton je prošetala Baščaršijom, a zadržala se i u jednom od ugostiteljskih objekata u tom dijelu grada kako bi kušala sarajevske ćevape

Visoka predstavnica Europske unije za vanjsku i sigurnosnu politiku Catherine Ashton, koja boravi u službenom posjetu BiH, obišla je danas Vijećnicu da bi se informirala u kojoj su fazi radovi na ovom nacionalnom spomeniku BiH, javlja Klix.ba.

Nakon obilaska Vijećnice Ashton je prošetala Baščaršijom, a zadržala se i u jednom od ugostiteljskih objekata u tom dijelu grada kako bi kušala sarajevske ćevape.

>> Snajperiste koji su pucali na Majdanu unajmile vođe prosvjeda?

Komentara 5

Avatar RoSSerb
RoSSerb
15:13 12.03.2014.

A ha ha....šta će sirota , to joj jedino preostaje! Mogla je nešto i zapevati , samo bi se raja u Sarajevu brzo razbežala od njene silne lepote i umilnog glasa..

ZA
zavrzlama
18:31 12.03.2014.

Jel to bolan dosla u Bosnu na pusing. Bogumi ima ostre zube....

Avatar superhik74
superhik74
19:50 12.03.2014.

"Zbogom Bosno, odoh u Sarajevo". (Na cevape) Ova zena je zalosan primjer totalne lakrdije od Europske diplomacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije