Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna zapljena

Carinik trudnici oduzeo dva sendviča

sendvič
Foto: Thinkstock
26.12.2014.
u 17:39

“Pitao me imam li što za prijaviti, na što sam mu rekla da nemam. Onda je primijetio sendviče i rekao mi da ih mora oduzeti”

Hrvatski carinik oduzeo je trudnici iz Bosne i Hercegovine dva sendviča od sto grama na graničnom prijelazu u Staroj Gradiški. Kako bi s javnošću podijelila to neugodno i uistinu bizarno iskustvo, žena se pismom obratila medijima. Krenula je na poslovni jednodnevni put u Austriju, a s obzirom na to da živi u Banjoj Luci, najbliži joj je granični prijelaz u Staroj Gradiški.

– U petom sam mjesecu trudnoće i kupila sam dva sendviča za sebe i svoju suputnicu kako bismo doručkovale usput jer do krajnjeg odredišta nismo imale namjeru zaustavljati se. Međutim, na ulazu u Hrvatsku carinik me pitao imam li nešto za prijaviti, na što sam mu odgovorila da nemam ništa. Onda je primijetio sendviče i rekao mi da ih mora oduzeti. Bila sam potpuno šokirana i pitala sam ga hoće li zaista trudnoj ženi oduzeti obični sendvič od 100 grama. On mi je potom rekao da ih predam i potpišem da su mi oduzeti bez puno rasprave o tome – napisala je šokirana trudnica portalu klix.ba. Dobila je potvrdu o zaplijenjenim sendvičima, na kojoj uredno piše da su joj oduzeta dva “sendviča sa šunkom” od 100 grama.

>> Profesor dobio otkaz jer je učenici zaplijenio mobitel

Komentara 132

L0
luena 01
19:04 26.12.2014.

Ne izmotavajte se na EU ,uvozit u EU zemlju kao privatna osoba je zabranjeno meso ,sir u vecim kolicinama ,ali da je netko nekom na proputovanju kroz zemlju oduzeo dorucak sendvic to jos nisam cula ,a u njem.zracnim lukama ii carini sam vidjela i cula svega i svacega... Samo ovako sto ne...

BA
banijash
18:27 26.12.2014.

Jedino logicko objasnjenje moze bit da je carinik bio gladan.

VV
Vražji Vrag
08:25 27.12.2014.

Kakva država, takvi i službenici. Kamo se god okreneš "drže se propisa", a nestaju milijarde. Pih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije