Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gruba procjena

Bura u Splitu napravila štetu od 30 milijuna kuna

Storbeč,bura
Foto: Tino Jurić/Pixsell
13.03.2015.
u 09:25

Riječ je inače o procjeni koja nije mjerodavna jer je rađena na temelju prijava koje su podnijeli građani i pravne osobe, no još nije proveden uvid mjerodavnih osoba

U četvrtak je potpisano prvo priopćenje u kojemu je šteta nastala od bure koja je prošli tjedan harala Splitom grubo procijenjena na 30 milijuna kuna, javlja RTL.

Najveći se dio odnosi na štetu počinjenu pravnim osobama, poručili su iz Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda. Riječ je o procjeni koja nije mjerodavna jer je rađena na temelju prijava koje su podnijeli građani i pravne osobe, no još nije proveden uvid mjerodavnih osoba. Štetu je do jučer prijavilo 135 ljudi.

Cijeli članak možete čitati ovdje.

>> Bura srušila fasadu 50 milijuna kuna vrijedne Medicinske škole

>> Čupala stabla, nasukala brodove. Pogledajte štetu nakon orkanske bure

Ključne riječi

Komentara 1

DE
demokršćanin
11:27 13.03.2015.

A koliko su tek štete napravili pojedini gradonačelnici u pojedinim gradovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije