Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području Draganića

Buknuo požar na obiteljskoj kući: Pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe

Ilustracija
Igor Soban/PIXSELL
10.03.2024.
u 08:20

Na mjestu događaja proveden je očevid te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, istaknula je policija

Požar na obiteljskoj kući, na području Draganića, buknuo je jučer u večernjim satima. Kako javlja Policijska uprava karlovačka, u jednoj prostoriji pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.

"Jučer u večernjim satima na području Draganića buknuo je požar na obiteljskoj kući 93-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a u jednoj prostoriji pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate muške osobe. Na mjestu događaja proveden je očevid te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja identiteta osobe kao i okolnosti nastanka i uzroka požara", navodi policija. 

GALERIJA Nekad simbol grada, danas potpuno devastirana: Od đakovačke Mimoze ostali su samo zidovi

Ilustracija
1/65
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije