Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na najavu da će ga tužiti

Brkić odgovara Josipoviću: Malih miševa se ne bojim

milijan brkić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
11.11.2014.
u 12:52

Poručio je da je predsjednik u zadnje vrijeme rastresen nervozan i plašljiv te da se veseli toj sudskoj tužbi.

Milijan Brkić glavni tajnik HDZ-a odgovorio je na najavu predsjednika Ive Josipovića da će ga tužiti zbog toga što ga je Brkić u intervjuu u Večernjem listu prozvao za izvlačenje novca iz Komercijalne banke .

- Zanimljiv je taj koncept nove pravednosti predsjednika Josipovića jer su jedino on i pripadnici ZAMP-ovog jata izvukli novac iz Komercijalne banke, a kad spominje pravosudni epilog i on je potvrdio da je to bila protuzakonita radnja jer je druga pravna osoba vratila novac koji su izvukli Josipović i pripadnici ZAMP-ovog jata - rekao je Brkić.

Poručio je da je predsjednik u zadnje vrijeme rastresen nervozan i plašljiv te da se veseli toj sudskoj tužbi. Na pitanje da se on sudskog postupka ne boji Brkić je odgovorio da je on već jednom rekao da se malih miševa ne boji.

>> Josipović: Bilo bi zgodno da Brkić na sudu pokaže što je tu nezakonito

Komentara 169

MI
Mirnadob
13:03 11.11.2014.

Vjerovatno ima Brkic za to dokaze u rukama,inace se nebi usudio to tvrdit.

DU
Deleted user
12:59 11.11.2014.

Hocemo se kladiti da slijedi akcija PNUSKOK protiv Brkica?!

Avatar aj_ća
aj_ća
13:14 11.11.2014.

Takvih kao sto je Josipovic nitko se nebi trebao bojati. Samo je zalosno sto u svemu imaju prste.. Sreca Bozja pa Josipovic uskoro odlazi s Pantovcaka,a napokon dolazi žena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije