Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Krenuli su opljačkati banku pa se pošteno osramotili

Provalnici su napravili 2000 funti štete što je puno za ovaj obiteljski posao, pogotovo jer su morali otkazati rezervacije.
30. studenoga 2018. u 09:03 2 komentara 1307 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Više od 50 različitih nadzornih kamera u Manchesteru snimile su dvojac koji bi mogao zaraditi titulu jednih od najglupljih u povijesti Velike Britanije. Oni su planirali opljačkati banku, no provalili su u prostorije tvrtke koja organizira igre rješavanja zagonetki poznatijih kao escape room.

Provalnik Ugljan Provalio joj u kuću, pustio vodu i ostavio upaljen štednjak!?

Ovdje se konkretno radi o tvrtki Lucardo Escape Rooms koja se nalazi u centru Manchestera, a lopovi su razbili troja vrata prije nego su došli do 'banke'.

- Kao da su mislili da se radi o pravoj banci, no unutra su ih čekale samo zagonetke. Možda do sada nisu bili u escape roomu i izgledali su potpuno zbunjeni - kazao je Ian Pownal, direktor tvrtke i dodao kako su lopovi otvarali svaku ladicu u nadi da će pronaći novac, piše Metro.

Da se ne radi o najbistrijim provalnicima dokazuje i na pola ispijena limenka soka koju su ostavili za sobom pa se policija nada da će lako doći do njihovog DNK.

'NISAM PREVIŠE RAZMIŠLJAO' VIDEO Naoružani razbojnici upali u kladionicu, postupak starca (84) sve je iznenadio

Provalnici su napravili 2000 funti štete što je puno za ovaj obiteljski posao, pogotovo jer su morali otkazati rezervacije.

- Nismo velika korporacija, mi smo mali, obiteljski posao pa će i nekoliko tisuća funti utjecati na nas, osobito oko Božića - rekao je Pownal.

Pogledajte i video: Razbojnik se osramotio usred pljačke

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • makan tahi:

    lopovi bi trebali tužiti jer su ih neovlašteno snimali, za neostvarenu dobit jer nije bilo love , onemogučavanje snalaženja u prostoru-labirint

  • makan tahi:

    jesu li nakon neuspješne pljačke išli srušiti spomenik končaru