Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ovo planirali

Krenuli su opljačkati banku pa se pošteno osramotili

Foto: Screenshot
1/3
30.11.2018.
u 09:03

Provalnici su napravili 2000 funti štete što je puno za ovaj obiteljski posao, pogotovo jer su morali otkazati rezervacije.

Više od 50 različitih nadzornih kamera u Manchesteru snimile su dvojac koji bi mogao zaraditi titulu jednih od najglupljih u povijesti Velike Britanije. Oni su planirali opljačkati banku, no provalili su u prostorije tvrtke koja organizira igre rješavanja zagonetki poznatijih kao escape room.

Ovdje se konkretno radi o tvrtki Lucardo Escape Rooms koja se nalazi u centru Manchestera, a lopovi su razbili troja vrata prije nego su došli do 'banke'.

- Kao da su mislili da se radi o pravoj banci, no unutra su ih čekale samo zagonetke. Možda do sada nisu bili u escape roomu i izgledali su potpuno zbunjeni - kazao je Ian Pownal, direktor tvrtke i dodao kako su lopovi otvarali svaku ladicu u nadi da će pronaći novac, piše Metro.

Da se ne radi o najbistrijim provalnicima dokazuje i na pola ispijena limenka soka koju su ostavili za sobom pa se policija nada da će lako doći do njihovog DNK.

Provalnici su napravili 2000 funti štete što je puno za ovaj obiteljski posao, pogotovo jer su morali otkazati rezervacije.

- Nismo velika korporacija, mi smo mali, obiteljski posao pa će i nekoliko tisuća funti utjecati na nas, osobito oko Božića - rekao je Pownal.

Pogledajte i video: Razbojnik se osramotio usred pljačke

Ključne riječi

Komentara 2

MT
makan tahi
09:19 30.11.2018.

jesu li nakon neuspješne pljačke išli srušiti spomenik končaru

MT
makan tahi
09:22 30.11.2018.

lopovi bi trebali tužiti jer su ih neovlašteno snimali, za neostvarenu dobit jer nije bilo love , onemogučavanje snalaženja u prostoru-labirint

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije