Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
selenina smrt

Brat ubijene Meksikanke napustio Hrvatsku

'28.08.2012.,Split - Emanuele Mecado brat ubijene meksikanke  Selene Margarit Graciano Macedo, odlazi sa patalogije sa prepoznavanja sestre u drustvu prijatelja iz Francuske Photo:Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
07.09.2012.
u 11:54

Iz Splita je u petak u 1.30 autobusom otišao za Dubrovnik, potom u Barcelonu, odakle će za Mexico City

Emanuel Macedo, brat ubijene Selene, otputovao je iz Hrvatske za Meksiko. Iz Splita je u petak u 1.30 sati autobusom otišao za Dubrovnik, potom u Barcelonu, odakle će za Mexico City.

>> Selenin brat: Jedino što tražim od vlasti jest da se izvrši pravda

−Teško mu je, ali posljednjih se dana malo primirio. Međutim, čeka ga suočavanje s majkom kada će opet proživjeti svu tu strahotu iz početka − kaže Marin Bosotina, počasni konzul Meksika u Splitu. On je posljednjih desetak dana ugostio Emanuela i bio mu od pomoći dok je prolazio kroz najstrašnije dane u svom životu.

Prije povratka kući, Emanuel je dao iskaz u splitskom Županijskom sudu koji će se koristiti na suđenju, kad se pronađe ubojica i digne optužnica. Tijelo Selene Margarit Graciano Macedo neće biti transportirano u Meksiko sutra, kako se nadao Bosotina. Zbog administrativnih razloga to neće biti moguće prije sredine sljedećeg tjedna. Hrvatska strana sve je potrebne papire pripremila. Čeka se da to napravi i Meksiko.

>> Emanuel bi bio mirniji da je ubojica njegove sestre uhvaćen

Komentara 3

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
13:51 07.09.2012.

mozda ju je i on ubio.??????

CH
chemica
14:30 07.09.2012.

Teško, jer je za razliku od onog bratoubojice iz Zagreba, pristao na poligraf ne izvlačeći se nekakvim "vjerskim razlozima".

FI
fila
14:56 07.09.2012.

Bit če bolan susret sa majkom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije