Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Branitelji: Krenut ćemo u akciju ako dođe do rezanja mirovina

kosor
Jurica Galoić/PIXSELL
10.03.2010.
u 17:59

Nećemo pristati na tapšanje po ramenu i ne damo da itko reže naša trajno stečena prava – rekao je Damir Jašarević, predsjednik udruge.

Nakon najave mogućeg smanjenja braniteljskih mirovina, danas su se oglasili iz Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

– Oni koje vode politiku moraju biti svjesni posljedica. Nećemo pristati na tapšanje po ramenu i ne damo da itko reže naša trajno stečena prava – rekao je Damir Jašarević, predsjednik udruge.

Iz Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara predlažu neka Vlada i Sabor srežu svoje troškove i smanje plaće saborskih zastupnika. Isto tako, neka se pojača borba protiv gospodarskog kriminala i korupcije. Ali obećanje države prema braniteljima treba se ispuniti, poručuje Jašarević.

– Ljuti me kad se izjednačava povlaštena i braniteljska mirovina, posebice branitelja u invalidskoj mirovini. Nije povlašteno biti bez zdravlja, ruke ili noge – kaže Jašarević i dodaje da će, ako dođe do rezanja mirovina, krenuti u akciju jer se više ne može dopustiti da branitelji budu “slučaj” i tretira ih se kao malu djecu.

Komentara 295

OB
-obrisani-
13:42 11.03.2010.

Gle čuda ! Kosor ukida krizni porez od 1. srpnja. Pitam se samo tko će ga nadoknaditi u općim potraživanjima.

BO
bonsai
16:25 11.03.2010.

hrvati bi trebali podiči tužbu protiv svih vlada koje su vladale od 90-ih na ovamo radi uništavanja , krađe , lopovluka ,muljaže,prodaje hrvatskih dobara !

OB
-obrisani-
11:32 11.03.2010.

Ivica je opet drugi ovaj put u Veleslalomu Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije