Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNIO 20 POSTO GLASOVA

Borba zadarskih stranaka za podršku Enia Meštrovića Ričarda: Ako ne budu razgovarali, ići ćemo na nove izbore

Zadar: Ričard se posljednjeg dana kampanje družio s građanima na Kalelargi
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
18.05.2021.
u 20:41

Iako mu nude mjesto predsjednika gradskog vijeća, Ričard govori kako će te 'strančice' morati razumjeti da on vjeruje u svoje ljude

Poznati performer Enio Meštrović Ričard na nedjeljnim je lokalnim izborima znatno preokrenuo zadarsku političku scenu kada je za njegovu listu glasalo više od 20 posto birača, a u gradsko je vijeće ušlo sedam njegovih vijećnika. Na umjetniku je da se idućih dana opredijeli za svoju stranu s kojom će koalirati, odluci kojoj čeka cijeli Zadar. 

- Sakrili smo Ričarda zasad na sigurno mjesto jer je počeo lov na njega. Tražena je roba, morat ću biti pažljiv s njime. Ja sam njegov glasnogovornik. Sve što je iznio u svom programu, pokušat ću ga zastupati do kraja. I na kraju potpisati zajedničku odluku, kaže.

- Ričard ima u glavi ono što želi. Pregovori sam sa sobom, imamo noćne razgovore do ujutro da odlučimo što će biti najbolje za naše birače i za ovaj grad. Mislim da ne treba žuriti, ovo su stvari koje se ne prelamaju preko kolina, jedino što mogu obećati je da ću stati iza ovog naroda iz razloga iz kojih sam se i kandidira, kazao je Meštrović za RTL Danas

Iako mu nude mjesto predsjednika gradskog vijeća, Ričard govori kako će te 'strančice' morati razumjeti da on vjeruje u svoje ljude i da nema šanse da će se itko od njih prodati. 

- Ako ne budu htjeli razgovarati i ako ovo ne bude išlo u pravom pravcu, onda ćemo kupiti par žetončića, ako ne budemo imali dovoljno državnih novaca, a onda su mogući i novi izbori, naglašava. 

Na svom kanalu broji preko 17 milijuna pregleda, a lik 'Ričarda' Enio je stvorio kako bi doveo pozitivnu energiju u zadarski ''prostor koji je posljednjih 30 godina zatrovan bolesnom ideologijom''. 

- Ne možeš ti kao novi političar doć i iznijeti svoj stav. Da imaš NASA-in program i da se svidiš nekome. Nitko ne može tek tako proći kao političar. Ne možeš zajebat mladost jer su svi na mobiteli i upoznati sa svim vijestima, kaže. 

 

Tomašević planira preustrojiti gradsku upravu: Spajat ćemo urede

Komentara 7

FA
fajlpz
00:05 19.05.2021.

Teatar apsurda zvani Hrvatistan.

DA
DavLan5
23:07 18.05.2021.

Ha ha

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
22:14 18.05.2021.

Ludost se širi Hrvatskom kaj je dokaz koliko su u stvari nesposobne Tzv političke elite . SDP skoro propao , HDZ krenuo njihovim stopama ....narodu je dosta svega . Traže “alternativu” makar to bili komedijaši kaj je vidljivo u Zadru i još nekim sredinama . Aktivisti i komedijaši uskoro preuzimaju državu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije