Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE MU SE POBOLJŠALO

Bolnica otkrila nove detalje o papinom zdravlju: 'Posvetio se molitvi, odmoru i poslu'

Pope Francis hospitalised for respiratory infection, in Rome
Foto: REMO CASILLI/REUTERS
1/3
30.03.2023.
u 22:35

"Na temelju očekivanog napretka (njegovog zdravlja), Sveti Otac bi mogao biti otpušten sljedećih dana", navodi se u priopćenju Svete stolice

Papa Franjo koji je u srijedu primljen u rimsku bolnicu, prima antibiotik za "infektivni bronhitis" što je dovelo do "jasnog poboljšanja" njegova zdravstvenog stanja, rekao je u četvrtak liječnički tim bolnice Gemelli.

Papa rođen u Argentini ima 86 godina i prima "antibiotski lijek putem infuzije koji daje očekivane rezultate", navodi se u priopćenju Svete Stolice u kojemu se dodaje da bi "idućih dana" mogao napustiti bolnicu.

Papa je u srijedu hospitaliziran zbog problema s disanjem.

"Na temelju očekivanog napretka (njegovog zdravlja), Sveti Otac bi mogao biti otpušten sljedećih dana", navodi se u priopćenju.

"Papa Franjo proveo je poslijepodne u bolnici Gemelli posvetivši se odmoru, molitvi i poslu", dodaje se.

VIDEO Papa Franjo: Svaki put kad žena dospije na visoku poziciju u Vatikanu, stvari se poboljšaju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije