Naslovnica Vijesti Hrvatska

Blokada Prevlake izvan zakona, policija služi SDP-u

– U zakonu o policijskim poslovima i ovlastima čl. 51. i 52. propisani su razlozi zbog kojih policija može privremeno ograničiti slobodu kretanja, no na Prevlaci nije bio ispunjen niti jedan od tih razloga - tvrdi Brkić
30. rujna 2015. u 20:25 88 komentara 3308 prikaza
Milijan Brkić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić uputio je pismo ministru Ranku Ostojiću i ravnatelju policije Vladi Dominiću i traži očitovanje zbog čega je policija na Prevlaci postavila rampu i zabranila kretanje Tomislavu Karamarku, novinarima i građanima.

– U zakonu o policijskim poslovima i ovlastima čl. 51. i 52. propisani su razlozi zbog kojih policija može privremeno ograničiti slobodu kretanja, no na Prevlaci nije bio ispunjen niti jedan od tih razloga – tvrdi Brkić i vidi mogućnost da je policija stavljena u službu SDP-a.

>>Karamarko: Pitam se što se to događa u ovoj zemlji

>>Što to na Prevlaci mora ostati skriveno od Karamarka i javnosti?

Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas

  • gustirna:

    Ovi iz vecernjaka prikrivaju da je danas osuđen ostojin kum i sef zloglasnog pnuskoka bertina zbog krivotvorenja isprava kako bi se docepao djedove kuce.....hihih....zivilo jugonovinarstvo.

  • Djeca_Arbata:

    Tko je napisao zapovjed s kojim je interventna policija uredovala na ulazu u crkvu Svetog Marka u Zagrebu?...Tko je poslao najelitnije jedinice na goloruke ratne invalide?

  • mirtebi:

    To ih je jugo partija naucila. Udbasko diktatorske metode. Tuzite ih.