Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zrakoplovna nesreća

Blizu Zrenjanina u Srbiji srušio se avion. Poginuli instruktor i student

pad malog aviona
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
14.02.2015.
u 14:25

Zrakoplov koji je letio za školu letenja ''Pegaz Pilot Academy'' koja je bazirana u Beogradu pao je nedugo nakon polijetanja.

U zračnoj luci ''Ečka'' kod Zrenjanina u Srbiji srušio se sportski dvomotorni zrakoplov Cessna 310, javlja Blic koji se poziva na portal Tango six.

Nesreća se dogodila oko 12 i 30 sati. Zrakoplov koji je letio za školu letenja ''Pegaz Pilot Academy'' koja je bazirana u Beogradu pao je nedugo nakon polijetanja.

U nesreći su prema još nepotvrđenim informacijama smrtno stradale dvije osobe. Blic doznaje da su poginuli instruktor i pilot-student G.S.

>> Pilot herojski do smrti držao upravljačku palicu zrakoplova 

>> Grčki F16 srušio se u Španjolskoj, 10 poginulih

Ključne riječi

Komentara 15

TH
thekurcula
16:06 14.02.2015.

Meni baš nije najjasnije kako se takvi mali avioni ne mogu spustiti čak i kad imaju kvar. Ja se sećam nekadašnjih pilota privredne avijacije (to su oni što su iz aviona prskali poljoprivredne useve) da su, često bili i pod "gasom", i zaboravljali da tenkiraju, pa su one ruske leteće krave, AN-2, sa ugašenim motorima spuštali na zemlju!

BG
bgcd
21:58 14.02.2015.

u naslovu avion u podnaslovu zrakoplov , dogovorite se vise hahahaha ,

TA
tamanitelj
14:47 14.02.2015.

Nek ide wsve u mp3 ,Lepe Brene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije