Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi se šire, na Izrael udario i Hezbollah

Bliskom istoku prijeti eskalacija rata, a Europi priljev izbjeglica

16.10.2023.
u 08:44

Napetosti na Bliskom istoku postaju sve ozbiljnije, kako su potvrdili iranski ministar vanjskih poslova, Hossein Amir-Abdollahian, te mnogi drugi faktori koji ukazuju na mogućnost eskalacije sukoba. Iranci su odbacili izraelski prijedlog o prekidu napada na Pojas Gaze, što bi moglo izazvati širenje sukoba koji uključuje mnoge sudionike iz "osovine otpora".

Komentara 8

SO
soovls
10:02 16.10.2023.

Pazi ono: "U Europu priljev izbjeglica". A susjedni arapski Egipat ih ne želi primiti" I to je OK? A Europa bi ih trebala prihvatiti?

FU
Fusnota
09:05 16.10.2023.

Nisam pročitao članak, Evropa mora zatvoriti priljev ekonomskih izbjeglica, bogate države izvoznice nafte i plina trebaju pokazati na djelu brigu a ne davati izjave o zabrinutost za muslimane, boli njih ona stvar.

Avatar Bojko
Bojko
09:37 16.10.2023.

Svi pišu, kome odgovara ovaj rat? A opet svi znamo da u USA predsjednik se ne mijenja tokom eatova i sukoba u kojima je uključena USA, trenutno Trump vodi i na največoj tvornici laži CNNu preko 10% u anketama, a nije niti jedini niti službeni kandidat republikanaca, a godinu do izbora, Biden je pobjedio s samo +40k glasova više.. puno je pitanja, odgovori se skrivaju, vrijeme će pokazati, no Putin nas riješio Kineske gripe, a izrael bude riješio nas slavu ukrajinaca.. i tako, svijet je smiješan i žalostan u isto vrijeme, a posebno u ovom u kome laž je istina, a istina terorija zavjere..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije