Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nalet žudnje

Biznismen "ulovljen" na kameri kako se seksa s mlađom kolegicom

Foto: Screenshoot (YouTube)
14.03.2018.
u 09:32

Prepustio se užitku i ne sluteći da će ga gledati ne samo kolege nego i nebrojeni ljudi u svijetu

U naletu žudnje, direktor električne mreže je na kameri ulovljen kako se "hvata" sa svojom mlađom kolegicom na stolu jer je zaboravio ugasiti poslovni video poziv.

Zahvaljujući WeChat aplikaciji koja dopušta da se snimljeni videozapisi spremaju, video seksa direktora Južne kineske električne mreže i njegove mlađe kolegice proširio se društvenim mrežama. U poslovnom videopozivu bili su prisutni zaposlenici iz pet provincija.

Čini se da je direktor odlučio iskoristiti "praznu" sobu za sastanke te se tako odmoriti od posla. Snimka je procurila na internet u subotu, ali je tek sada maknuta s interneta.

Direktor navodno nije bio svjestan da poslovni videopoziv još uvijek traje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
14:44 15.03.2018.

Kako bi svijet izgledao da je bilo sve te tehnologije prije 40-50 god ?.......baš je onda bilo super.....Ovi su baš praktičari...mislim poza da žulja trticu

Avatar nekakav
nekakav
08:34 15.03.2018.

svijet je pun iznenađenja, narodi s najmanjim imaju najveći porast stanovnika.... bitno je u članku bilo naglasiti da je kolegica 'mlađa'. da ne bi netko pomislio da se radio o koki koja je prešla 40, jer je to 'staro'.

RO
rojnik
16:09 14.03.2018.

Tako treba, noge na ramena i udaraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije