Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjetnik pentagona:

Bivši dužnosnik: Eisenhower se tri puta susreo s izvanzemaljcima

'Eisenhower_nnn_unu_040611'
''
15.02.2012.
u 21:54

Bivši američki predsjednik navodno je imao bliske susrete s izvanzemaljcima 1954. godine.

Priče o susretu 34. američkog predsjednika Dwighta Eisenhowera s izvanzemaljcima nisu nepoznanica, no sada ih je potvrdio i Timothy Good, pisac i bivši savjetnik američkog Kongresa i Pentagona, prenosi Huffington Post. Good je gostujući na BBC-u 2 ispričao kako su bliske susrete organizirali FBI i sam Eisenhower.

Eisenhower se s izvanzemaljcima tajno susreo ukupno tri puta tijekom 1954. godine u više zračnih baza, uključujući i bazu Holloman u Novom Meksiku, rekao je Good, koji također tvrdi kako za to postoji mnogo svjedoka, piše Daily Mail.

Eisenhower, koji je bio predsjednik od 1953. do 1961. godine, bio je poznat po tome što je čvrsto vjerovao u postojanje života na drugim planetima, te se zalagao za razvijanje američkog svemirskog programa.

Komentara 6

DR
drug
04:00 16.02.2012.

Baš pijem gemišt sa ljudima iz druge planete

ST
strek1
08:54 16.02.2012.

Neznam da li sam ja izvanzemaljac ili je oko mene sve puno izvanzemaljaca.Uglavnom imam svakodnevne susrete sa izvanzemaljcima.

MO
mozel
18:04 16.02.2012.

TRI PUTA NA SASTANKU IZVAN ZEMALJCIMA Pa vjerojatno da je uzeo broj telefona od njih pa se tajno dogovara kako bi ga oni odnijeli sa svojom letjelicom kod sebe ugoste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije