Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZA PRAZNOVJERNE!

Biste li se usudili ukrcati u ovaj zrakoplov? Neustrašivi putnici čekali let 666, za putovanje u HEL (pakao), na petak 13.!

Avion
Foto: Shutterstock
13.01.2017.
u 18:21

Za pilote, ovo je smiješna slučajnost pa je ubrzo sve postalo predmetom šale

Mnogi od nas avionskog se leta boje i u one dane kada je sve idealno, pa samo možemo zamisliti što su prolazili praznovjerni putnici koji su zakazani let imali na ozloglašen datum petak 13.!

Kako prenosi The Mirror, jedan je let bio 'žrtvom' još čudnijih okolnosti. Slučajno ili ne, Finnair, finska zrakoplovna agencija, svoj je avion broja 666 na petak 13. poslala na let za HEL, što na engleskom znači pakao, no zapravo je skraćeni naziv finskog glavnog grada Helsinkija.

Za pilote, ovo je smiješna slučajnost pa je ubrzo sve postalo predmetom šale. Ipak, praznovjerne su putnike utješili pozvavši ih u svoju kabinu kako bi ih smirili.

Usprkos ovim 'lošim znakovima', let je uspješno i na vrijeme sletio u Helsinki, bez ikakvih problema.

>> Iz rijeke izvukli santu leda: šokirali se kad su u njoj pronašli ovu nesretnu zamrznutu životinju!

>> Petak je 13. i pun Mjesec, zatrpat će nas snijeg... Evo što to znači...

Ključne riječi

Komentara 2

JU
jurajuric118
20:10 13.01.2017.

svaki dan idem na hell(posel) z autom z tablicom 666. baš mi je zabavno

ZA
zajgorec
20:00 13.01.2017.

ka me ima biti strah...spijem šardonoje i neš mel brige...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije