Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka Biskupa

Biskupi: Izaberite one koji će postaviti političke temelje na istini

Biskupi (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/5
09.11.2011.
u 12:23

Dosad su, kažu biskupi, poduzete mjere da se jasno prokažu i sankcioniraju zločini fašizma i nacizma, a to se nije dogodilo sa zločinima komunističkog režima

Nadamo se da ćemo na izborima izabrati one zastupnike koji će, ne podliježući ideološkim svrstavanjima, poduzeti korake u osvjetljavanju istine o našoj nedavnoj prošlosti i postaviti političke temelje na čvrstoj stijeni istine, poručili su hrvatski biskupi, između ostalog, u svojoj poruci za izbore koju su u srijedu predstavili na zagrebačkom Ksaveru.

Kažu kako se za dobro našeg naroda mora konačno smoći snage za suočavanje sa svim zločinima totalitarizma. Dosad su, kažu biskupi, poduzete mjere da se jasno prokažu i sankcioniraju zločini fašizma i nacizma, a to se nije dogodilo sa zločinima komunističkog režima, a baš je to iznimno važno za hod sadašnjeg i budućeg naraštaja.

Biskupi se zalažu za pravo na život, za tradicionalnu obitelj i pravo na nedjelju te pozivaju sve da izađu na izbore.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:50 09.11.2011.

Evo Jarnjak je Optužen Mi ostali ništa NEZNAMO

ZV
zvjezdoznanac
12:51 09.11.2011.

svaki biskup je u zadnjih 20 godina dobio palaču vrijednu najmanje 50 milijuna kuna sad još treba napraviti jednu, primitivcu Jezerincu

ZV
zvjezdoznanac
12:42 09.11.2011.

kojoj istini pa vama je samo do novca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije