Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Beroš: Kad budemo epidemiološki stabilni, slijedi postupno popuštanje mjera

Ministar Vili Beroš
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
14.04.2020.
u 12:29

Dodao je kako je jako bitno da epidemiološka situacija ostane pod nadzorom

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u utorak da svakodnevno procjenjuju epidemiološku situaciju u Hrvatskoj te kada ona bude stabilna, postupno će se popuštati mjere zaštite od koronavirusa.

"Iz dana u dan procjenjujemo epidemiološku situaciju, i kada ona epidemiološki postane stabilna, svakako ćemo poduzeti sve što je potrebno da bismo na neki način te mjere prilagodili novonastalom stanju. Isto tako ćemo to nastojati napraviti postupno, kao što smo ih postupno pojačavali, tako ćemo ih i popuštati", rekao je Beroš novinarima u Banskim dvorima na predstavljanju prvog digitalnog asistenta na platformi WhatsApp u borbi protiv koronavirusa.

VIDEO Kako se brinuti o osobama sa sumnjom i potvrđenom zarazom koronavirusom?

Dodao je kako je jako bitno da je epidemiološka situacija pod nadzorom.

"Svakodnevno smo kao članovi stožera u kontaktu s predsjednikom Vlade, moramo ga izvještavati o svemu što promišljamo i dnevnoj problematici, to su redovni sastanci koji se odvijaju", kazao je ministar zdravstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije