Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPAVAJ ME NJEŽNO

Beba ima svog konja za ljuljanje, i još k tome pravog

Konj za ljuljanje
Foto: Facebook
22.05.2016.
u 17:00

Ovaj je film pogledan više od 15 milijuna puta

Dok su bila mala, većina djece maštala je o svom konjiću za ljuljanje. Maleni Jean-Baptiste veliki je sretnik jer on svog konja za ljunjanje ima, i to pravog.

Idiličnu scenu uljuljkavanja snimio je njegov otac Pierre-Alain Bounameau i postavio na svoj Facebook profil. Dakako, isti je filmić u viralni svijet pustila i mama Tracy Lega.

Ubrzo ga je preuzeo Horseaddict, portal namijenjen svim konjoljupcima, i malo po malo ova je idilična snimka iz štalice pregledana otprilike 15 milijuna puta.

>> Policajca žene bombardiraju bračnim ponudama i to jer je učinio ovo

Ključne riječi

Komentara 1

NO
Norway
12:57 22.05.2016.

Ovaj film govori vise od parada,protesta i histerija.Zivi i daj drugome da zivi u miru i ljubavi.Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije