Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zaustaviti Sorosa'

Batarelo iz Vigilarea poručio: Tko nije za Škoru pomaže komunistu Tomaševiću

Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomasevica
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
17.05.2021.
u 12:06

Bitka za Zagreb... ili patriotu ili komunista. Nikada nisam ovako otvoreno za nekoga poticao jer nisam niti u jednoj političkoj stranici, ali moramo zajedničkim snagama stati iza Škore, poručio je Batarelo.

Nema dvojbe kako će drugi krug izbora za gradonačelnika Zagreba ponuditi veliku borbu Tomislava Tomaševića i Miroslava Škore u kojoj će se potezati sva moguća 'oružja'. Mnogi će zauzimati strane, a jedan od prvih koji je to javno učinio je Vice John Batarelo, osnivač udruge Vigilare izrazivši potporu čelniku Domovinskog pokreta.

- Bitka za Zagreb... ili patriotu ili komunista. Nikada nisam ovako otvoreno za nekoga poticao jer nisam niti u jednoj političkoj stranici, ali moramo zajedničkim snagama stati iza Škore i zaustaviti ponovni dolazak otvorenih komunista i rodnih luđaka na vlast. Soros se mora zaustaviti!

Sada ili nikada. Škoro, daj sve od sebe. Svi smo sada iza tebe. Tko nije za Škoru pomaže komunistu Tomaševiću. Točka - napisao je Batarelo na svom Facebook profilu.

Video - Tomislav Tomašević: "Znam Škorinu pjesmu Milo moje, ali ne volim je pjevati"

Komentara 44

HH
HH:
14:14 17.05.2021.

Komunistička bagra na apararima!!

DO
DOM255
12:17 17.05.2021.

Za Hrvatsku i Krista protiv Komunista!!

KU
Kultura
12:26 17.05.2021.

Dovoljno je vidjeti tko je na Tomasevicevoj listi, osvjedoceni neprijatelji Hrvatske neovisnosti i svakome je jasno o cemu Batarelo prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije