Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO REAKCIJE

Banožić odobrio prijevoz biskupa vojnim brodom s Hvara u Split: 'Nije bilo druge linije, morali su stići na krizme'

11.11.2021.
u 20:01

Predsjednik države Zoran Milanović u jeku svađe s ministrom obrane Marijem Banožićem više je puta kazao kako se vojni resursi koriste u privatne svrhe. Kazao je kako se “dižu topovnjače i patrolni brodovi, i to za nevojne svrhe, čija upotreba, kazao je, košta 15-20 tisuća kuna po satu plovidbe”. – Vidjet ćemo kako se to selektivno nekome daje, a nekome ne, pa ćemo razgovarati je li to kazneno djelo – kazao je Milanović.

Komentara 72

LU
Lukovo184
22:55 11.11.2021.

Raketna popovnjača. Nova klasa vojnog broda dok je Baneta.

SL
slavenZadravec
20:26 11.11.2021.

Ovo je dosta ozbiljno - da u sekularnoj državi vojni brodovi prevoze svećenike zato što moraju stići na krizmu??!? Očekujemo detaljno objašnjenje. I od Banožića, ali i od HBK. Da li je biskup barem platio prijevoz?

DU
dr(Ug) Drpimir Kradezejčić
20:45 11.11.2021.

A crkva će onda u znak zahvalnosti proglasiti blagdan presvetog Plenkija, zaštitnika korupcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?