Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BiH

Banja Luka: Poginula dva radnika, uzrok nesreće vrućina?

Gradilište/Ilustracija
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
03.08.2018.
u 13:52

U četvrtak su u Bihaću poginula tri radnika na remontu u tamošnjoj hidroelektrani, a dan ranije smrtno je stradao električar na hidroelektrani Jablanici.

Dva radnika poginula su u petak na gradilištu u središtu Banje Luke, što je treća takva nesreća u posljednja tri dana u Bosni i Hercegovini.

Nezavisne novine prenose da se nesreća dogodila oko 11.00 sati u banjolučkom naselju Novi Borik.

Policija je pokrenula istragu, a mediji neslužbeno prenose da su na njih pale dvije velike metalne ploče.

U četvrtak su u Bihaću poginula tri radnika na remontu u tamošnjoj hidroelektrani, a dan ranije smrtno je stradao električar na hidroelektrani Jablanici.

Mediji prenose da bi uzroci tih nesreća mogli biti povezani s vrućinama koje pogađaju BiH.

Komentara 5

KA
kacavenda
23:00 03.08.2018.

A koji je stvarni razlog

NA
narcis660
15:23 03.08.2018.

Jadna sirotinja ...guzonje nisu ugrožene niti im se išta slično može dogoditi jadni fizički radnici koji na ovakav težak način zarađuju kruh za sebe i svoju obitelj.Tužno i jadno .Nadam se da će netko odgovarati...moja iskrena sućut ...

ST
Startrack
01:34 04.08.2018.

Hajde krteni. Vruce je i ljudi cine greske. Sam sam se povrjedio, lakse, prije nekolko dana zbog j vrucine. Nemozes mislit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije