Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završno obraćanje prije posljednjeg sučeljavanja

Bandić: Sam ću skuhati objed Josipoviću kad ga pobijedim

Milan Bandić
Petar Glebov/PIXSELL
08.01.2010.
u 12:31

Bandić je obećao da će Josipoviću sam spraviti objed, kao što ga spravlja svake nedjelje. Na jelovniku će se naći "juhica, zagrebački s pire-krumpirom i putericom, a za desert štrudla sa sirom".

Završno obraćanje Milan Bandić iskoristio je da pozove sve državljane Republike Hrvatske da u nedjelju  izađu na izbore, da odluče o svojoj sudbini, sudbini svoje domovine i budućnosti svoje djece.

- Recite ne jednoumlju, crvenoj Hrvatskoj koja nas dijeli i vraća godinama unatrag! Recite da Lijepoj Našoj, recite da za crven-bijeli-plavi! Recite da za Hrvatsku rada i zajedništva jer je to ključ naše budućnosti! Odgovornost je na vama, stoga izađite i birajte čovjeka, a ne stranku. Pobijedimo zajedno - kazao je Bandić

Iako je bilo najavljeno da će danas oko 16 sati ugostiti svog protukandidata Ivu Josipovića u svom domu kako bi se raščistile nedoumice oko toga koliko je stanova u Bandićevu vlasništvu, nezavisni je predsjednički kandidat demantirao najavu.

- Josipoviću očito nije bilo dosta što mi je vrijeđao ženu i ulazio u našu intimu nego bi sada došao i u naš dom. Neka malo pričeka, pozvat ću ga kad pobijedim na izborima.- kazao je Bandić i obećao da će mu tada sam spraviti objed, kao što ga spravlja svake nedjelje. Na meniju će se naći "juhica, zagrebački s pire-krumpirom i putericom, a za desert štrudla sa sirom". 

Upitan hoće li na Pantovčak dovesti svoj tim ili namjerava zadržati Mesićevo osoblje, Bandić je odgovorio da "čistki neće biti".

Odgovarajući na novinarsko pitanje je li mu se netko tijekom kampanje toliko zamjerio da mu više ne bi stisnuo ruku, kazao je da je katolik i vjernik, a mržnja razara pa će svima stisnuti ruku s lakoćom, pa i Josipoviću kada ga pobijedi na izborima.

Iako je Bandić susret s novinarima naslovio kao završno obraćanje javnosti, u 13 sati slijedi izvanredna konferencija za novinare što ju je sazvao Bandićev izborni stožer. Nije najavljeno o čemu će biti riječ.

Komentara 233

MI
misterija
15:58 08.01.2010.

ovim carapanima trebao bi biti svaki dan bozic, barem ih nebi bilo na nasem hrvatskom forumu.

Avatar cluesblues
cluesblues
13:53 08.01.2010.

a najsmjesnije je kak je komunisticki cinovnik i mjesni sekretar za ono i dsz postal \"katolik i vjernik\"....kolko se ja sjecam takvih po opcinama kad sam moral vadit nekakve papire, oni zaduzeni za ono i dsz su uvijek bili najtvrdje i najokorjelije komunjare...kad bi hercegovci imali srama, ovog bi se ere cak i njegovi trebali sramit....

IS
istra24
14:15 08.01.2010.

Da, da to je taj isti koji bjezi, ali izgleda da je dosta njih to zaboravilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije