Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranjena iskočila kroz prozor

Baka Darinka (88) preživjela je pokolj na Cetinju: 'Samo me nemoj ubiti. Nemoj pucati u mene'

Montenegro mass shooting
STEVO VASILJEVIC/REUTERS
18.08.2022.
u 09:18

- Slavica i Mileva su prije toga sjedile kod mene, a ja sam im rekla kad je počela pucnjava: 'Ovo neće dobro proći' – opisala je baka Darinka (88).

Darinka Čelebić (88) preživjela je krvavi pokolj pomahnitalog Vuka Borilovića (34) na Cetinju. Ranjena je skočila kroz prozor kako bi se spasila, a nakon izlaska iz bolnice priča o potresnim trenucima tog 12. kolovoza. 

– Bila sam u kući kad je došao. Odjednom se pojavio na terasi, a ja sam bila nasuprot njega, kod stepenica. Samo me gledao. Rekla sam mu: 'Samo me nemoj ubiti. Nemoj pucati u mene'. Digao je ruku s oružjem, zapucao i ranio me, a ja sam mu rekla: 'Ti me ubi!'. Kod mene su bile Slavica Zvicer i Mileva Ramadanović (76). Slavica je sjela na beton, a Mileva je prevrnula stolicu. Kazala sam mu: 'Nemoj pobiti žene', a on je zatim pogodio Milevu u ruku, a Slavicu ne znam ni sama više gdje – priča Darinka Čelebić za Objektiv.

Nakon što je uspjela iskočiti kroz prozor bosa je pobjegla kroz staru tvornicu do bolnice.

- Tek sam saznala koga je sve ubila. Ubio bi i mene sigurno da nisam pobjegla. Slavica i Mileva su prije toga sjedile kod mene, a ja sam im rekla kad je počela pucnjava: 'Ovo neće dobro proći' – opisala je. Kako sama kaže, po izlasku iz bolnice, s rođacima i susjedima nazdravila je uz rakiju.

Istraga stravičnog pokolja u kojem je Borilović ubio 10 rođaka i susjeda i dalje traje. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije