Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi pohod na Cetinju

Potresna ispovijest djeda ubijenih mališana: 'Makar da nam je jedno dijete ostavio'

Foto: Facebook screenshot
1/5
16.08.2022.
u 09:33

Nikakve svađe nije bilo između njih, kao što se priča. Sve je to laž. Ma, gorke riječi nije bilo. Sve je bilo normalno. Moji su bili dobri s njihovom djecom, ništa nije slutilo na ovo zlo, dodao je djed mališana

Nije ubio samo moje unuke i snahu, on je ubio sve nas, jecajući je kazao Pero Martinović, djed Marka (8) i Mašana (11), koje je na Cetinju ubio Vuk Borilović (34) u petak tijekom krvavog pohoda. "Mojim unucima otkinuo je glavu karabinom! Svima je pucao u glavu. Da nam je bar jedno dijete ostavio", dodaje Martinović.

"Moj sin Miloš, snaha Nataša i unuci živjeli su kod njega kao podstanari. Meni su Borilovići rođaci. Nikakve svađe nije bilo između njih, kao što se priča. Sve je to laž. Ma, gorke riječi nije bilo. Sve je bilo normalno. Moji su bili dobri s njihovom djecom, nije slutilo na ovo zlo", dodao je za Kurir.

Djed pobijenih mališana kaže da je Vuk tri-četiri dana prije masakra sklonio suprugu i djecu u Tivat.

"Znam da se čudno ponašao u posljednje vrijeme. Prebio je kolegu, oštetio mu auto i gađao mu kuću. Tu je zatajila vlast, nisu ga stavili u zatvor", ističe neutješni čovjek.

Petar kaže da je Borilović poslije masakra pozvao najprije njegova sina Miloša, kome je rekao da je ubio svoju i njegovu obitelj. "Nakon toga pozvao je suprugu Milana Mitrovića da joj kaže da joj je ubio muža", priča potreseni djed.

Majka Vuka Borilovića od petka je u šoku. 

"Ne mogu shvatiti da je moj sin to napravio. Nije s rođacima i susjedima bio u svađi. Imao je probleme na poslu. Moj sin nije bio psihički bolestan i nije trebao ići k psihijatru", jedva je prozborila majka ubojice. 

Ključne riječi

Komentara 1

BT
BTW
11:05 17.08.2022.

Da, vidi se iz priloženog da mu nije trebao psihijatar. Srećom pa se našao razuman čovjek i napravio je ono što je vlastita majka propustila učiniti-riješio ga muka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije