Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

Policija otkrila što je pronađeno pretresom kuće Cetinjskog ubojice

Montenegro mass shooting
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
1/3
16.08.2022.
u 10:53

Ovo je službeno potvrđeno od strane uprave policije za portal Vijesti.me,

Nakon pretresa kuće, crnogorska policija objavila je kako je u domu Vuka Borilovića pronađeno 4200 eura te osam metaka za lovačku pušku.

Ovo je službeno potvrđeno od strane uprave policije za portal Vijesti.me,

Isti portal također prenosi kako policija na Borilovićevoj kući nije pronašla kamere, ali su preuzeli snimke s nekoliko obližnjih objekata. Prema podacima s tih snimki ustanovljeno je kako je Borilović počeo pucati po sumještanima oko 15:23, a točno vrijeme utvrdit će se istragom. 

Podsjetimo, Borilović (34) je ubijen 12. kolovoza nakon što je usmrtio 10 susjeda, među kojima dvoje djece, a teško je ranio još šestoro. Borilović je iz za sad nepoznatih razloga u petak poslijepodne lovačkom puškom pucao na susjede, prolaznike te pripadnike Hitnih službi. 

VIDEO: Zapalio se automobil na Braču, automobili samo prolazili: 'Sramota, vozač je bio u šoku'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije