Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od Karlovca do Zagreba

Bajkeri bez prosvjeda vozili za sigurnost na cesti

Bajkeri vozili za sigurnost na cesti
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/14
31.08.2019.
u 19:42

HAC im je u dogovoru s policijom osigurao jednu traku za plaćanje cestarine koju nisu plaćali u lipama.

Više od 4000 motociklista danas je trebalo spustiti gas na svojim motociklima i tako u obliku prosvjeda usporiti promet prema naplatnim kućicama u Lučkom, graničnim prijelazima sa Slovenijom Rupa, Kaštel i Plovanija, na Krčkom mostu te u trajektnim pristaništima u Korčuli, Splitu, Zadru, Rabu i Pagu.

To se ipak nije dogodilo, i to zbog dobrog razloga. Ministarstvo prometa, naime, samo dan prije odlučilo je popustiti i udovoljiti gotovo svim njihovim zahtjevima.   

 

Udruga 'Karavana za život - bikeri na cesti' ogranizirala je vožnju za sigurnost na cesti nakon što su dobili garancije od ministarstva da će prilagoditi uvjete na cesti. Vožnji za sigurnost od Karlovca do Zagreba odazvalo se osamdesetak motociklista.   

HAC im je u dogovoru s policijom osigurao jednu traku za plaćanje cestarine koju nisu plaćali u lipama.

Bajkeri vozili za sigurnost na cesti
1/14
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar kenshi
kenshi
20:20 31.08.2019.

Što se tiće sigurnosti na cestama, zašto su šahtovi postavljeni na voznim trakama? Tako se radilo za vrijeme Austro-Ugarske kad su kočije bile glavni prijevoz! Hrvatske ceste, pogotovo Zagrebačke su načičkane s propalim ili izbočenim šahtovima koje stvaraju veliku opasnost za motocikle i automobile. "Stručnjaci" koji projektiraju ceste s šahtovima u sred ceste trebalo bi zatvoriti i zabraniti im daljni rad!

DU
Deleted user
08:29 01.09.2019.

nadam se da je neko bar dobio za novi motor....

Avatar Niškorist
Niškorist
07:58 01.09.2019.

Vozim motor i smatram da su ispali naivci vlada kupila vrijeme ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije