Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u BiH

Bacio bombu u prepunu diskoteku. Ozlijeđeno 30 osoba!

ručna bomba
Foto: Borna Filić/PIXSELL
11.05.2014.
u 12:15

Među ozlijeđenima je i napadač Emir Pajazetović koji je dobro poznat policiji jer je ranije bacio bombu i u jedan lokal

Najmanje 30 osoba ozlijeđeno je sinoć u eksploziji bombe u diskoteci EX u Velikoj Kladuši. Napad je počinio jedan od posjetitelja oko 3.30 sati, a 17 osoba prevezeno je u kantonalnu bolnicu u Bihaću. Među njima je bio i napadač koji je uhićen nakon što su mu pregledane ozljede, otkriva Klix.

Riječ je o Emiru Pajazetoviću, poznatom kao Emir Rakin, kriminalcu koji je ranije bacio bombu u jedan kafić u istom gradu i koji je nedavno izašao iz zatvora. Liječnici su potvrdili da je šest osoba teško ozlijeđeno.

- Zaprimili smo 17 osoba do 10 sati, ali ozlijeđeni još uvijek pristižu. Uglavnom je riječ o ozljedama gornjih i donjih ekstremiteta te glave. Nekoliko osoba je operirano i bolnica je u pripravnosti - kazala je glasnogovornica ustanove Maja Hadžimehmedović. Dodala je i da su svi pacijenti izvan životne opasnosti.

>>Kosio travu i našao bombu pred vikendicom, a deseci metaka u kontejneru u Osijeku
 

Komentara 6

Avatar Ponosangay
Ponosangay
12:45 11.05.2014.

Ne razumijem ako je bomba bacena u 3.30 nocas kako je tako dugo ozljedjenima trebalo da dodju do bolnice, mislim od pol 4 do 10 ujutro i kaze doktor da jos pristizu, zbunjen sam ovim.

MX
Mister X
17:24 11.05.2014.

Koja budaletina od suca da pusti takvoga bolesnika na slobodu gdje se radilo več o pokušaju ubojstva desetine građana - bosanaca ! Ovo je za nevjerovati u RH ako pijan gurneš policajca prijeti ti 8 godina i svi su presretnini čak bi i više da se studenta kazni !!

ST
Startrack
20:58 11.05.2014.

Koje kriv drzavi koja nezna da se brani. U Americi budaletine za koje se vide dasu neizljecivi su dozivotno iza brave. Samo da dodam daje on ozljedjen jer su ga premlatili, ne od granate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije