Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Auto sletio s ceste, udario u betonski most i zapalio se: Pet osoba ozlijeđeno

policija nesreća
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.05.2017.
u 18:06

Nesreća se dogodila u mjestu Vraneševci. Svi ozlijeđeni prevezeni su u bolnicu u Virovitici, a težina njihovih ozljeda još nije poznata

U mjestu Vraneševci na izlazu iz Novog Senkovca prema Čađavici u subotu oko 14.10 sati dogodila se prometna nesreća, javljaju 24sata.  

Policija u Virovitici potvrdila je da je u prometnoj nesreći ozlijeđeno pet osoba ozlijeđeno.

Prema prvim informacijama osobni automobil sletio je s ceste i potom udario u betonski most. Ubrzo nakon toga automobil se zapalio. Svi ozlijeđeni prevezeni su u virovitičku Opću bolnicu, a koliko su teške njihove ozljede zasad nije poznato. 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:45 28.05.2017.

Niste napisali iz koje je stranke vozač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije