Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinut promet na A3

Auto podletio pod teretnjak: Jedna osoba poginula, dvije teško ozlijeđene

prometna nesreća
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
12.12.2014.
u 12:20

Nesreća se dogodila na južnom prometnom traku autoceste A3 Zagreb-Lipovac koji vodi prema Bajakovu i Beogradu

U teškoj prometnoj nesreći što se dogodila jutros oko 7.20 sati na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, nedaleko graničnog prijelaza Bajakovo, jedna osoba je poginula, a dvije su teško ozlijeđene.

Nesreća se dogodila na južnom prometnom traku koji vodi prema Bajakovu i Beogradu, kada je osobni automobil bugarskih oznaka iz još neutvrđenih razloga, ali vjerojatno zbog brzine i nepažnje jer je u to vrijeme u tom dijelu Slavonije bila gusta magla, podletio pod teretnjak turskih oznaka. Stradali putnici nalazili su se u bogarskom vozilu.

Zbog prometne nesreće privremeno je prekinut promet autocestom A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru Srbije. Od čvora Lipovac promet je preusmjeren prema graničnim prijelazima Tovarnik i Ilok.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije