Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA TRAJEKTNIH KARATA

Arsen Bauk pohvalio HDZ-ovog ministra: 'Red je upisati mu plus'

Arsen Bauk
Foto: Patrik Maček/ PIXSELL
28.05.2020.
u 10:50

Bauk koji je inače rodom s otoka Brača, osvrnuo se o inicijativi koju je ministar Butković prihvatio.

SDP-ov saborski zastupnik i bivši ministar uprave, Arsen Bauk, na svojem je Facebook profilu napisao status u kojem je između ostalog pohvalio HDZ-ovog ministra prometa Olega Butkovića.

Naime, Bauk koji je inače rodom s otoka Brača, osvrnuo se o inicijativi koju je ministar Butković prihvatio pa tako trajekte karte od sutra neće poskupiti iako je to bilo najavljeno. Bauk je kazao kako je zbog toga red Butkoviću "upisati plus". 

"Još jedna inicijativa koja se tiče naših otoka je prihvaćena. Od sutra trajektne karte neće poskupiti. Ministar Oleg Butković prihvatio je prijedlog 3 gradonačelnika/ce i 2 načelnika s otoka Brača i Hvara i red je upisati mu "plus" :-). Napominjem da se poskupljenje nije odnosilo na otočane nego na naše goste kojih će ove godine nažalost biti nešto manje. Pa evo, dođite ovo ljeto na otoke po zimskim cijenama i ljetnim temperaturama", napisao je Bauk.

 

Komentara 5

DU
Deleted user
11:23 28.05.2020.

Znači Butković već ima osigurano mjesto u vladi koalicije HDZ-a i SDP-a

DU
Deleted user
15:16 28.05.2020.

onaj Bauk koji kao ministar uprave ne zna koliko ima glasača u RH? ili onaj črbavac koji ima ušteđevine čudo a krezub?

PE
peronja
11:26 28.05.2020.

ma to si bauk diže rejting hvaleći uspješnog ministra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije