Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balkanska Al Jazeera

"Arapski Jutel" zvao i Milića koji ne želi biti generalni direktor

\'17.01.2006 Zagreb - Voditelj Goran Milic Photo Boris Scitar/Vecernji list\'
Boris Ščitar/Pixsell
Autori: bma, sve
09.11.2010.
u 19:00

Do 25. siječnja 2011. radim za HTV. Iskreno, volio bih i poslije surađivati s njim. Ponudit ću nekoliko novih projekata, rekao je Milić

Zbog pokretanja balkanske Al Jazeere poziv je stigao još jednom poznatom hateveovcu – Goranu Miliću.

– U ulozi posrednika nazvao me prije 20-ak dana kolega iz Sarajeva pitajući odlazim li zaista 24. siječnja u mirovinu. Bio je to kratak razgovor u kojem ništa konkretno nije izrečeno. Ni o kakvim pozicijama nismo razgovarali. Jedino sam kazao da ne želim biti generalni direktor. Čujem da su zvali oko stotinu ljudi, novinara i urednika, iz Hrvatske i BiH, a da bi na kraju od njih izabrali 20-30. Što se mene tiče, do 25. siječnja sam hateveovac. Iskreno, i nakon tog vremena volio bih nastaviti suradnju s HTV-om, kojemu ću ponuditi nekoliko svojih novih projekata – rekao je Milić koji interes Al Jazeere za njega naziva tek jednom od milijun opcija.

Dosad se pak već pročulo da je generalni direktor balkanske Al Jazeere postao Denis Latin (premda on to nikada nije i službeno potvrdio), dok je Aleksandru Stankoviću ponuđeno mjesto direktora programa i Vijesti, što je on odbio obrazloživši da ga menadžerski posao ne zanima, jer i dalje želi raditi kao novinar.

Inače, doznaje se da se o poslu na balkanskoj Al Jazeeri raspituje mnoštvo hrvatskih novinara, osobito onih s komercijalnih televizija.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:59 09.11.2010.

Ovaj čovjek ima strašnog iskustva i svaka televizija bi ga poželjela! Ako HTV drži do sebe onda će ga zadržati!

OB
-obrisani-
01:42 10.11.2010.

ne smije Goran protiv ciokaubojgusara

DU
duje08
08:32 10.11.2010.

Što god Goran odluči i nastavi svoju televizijsku karijeru gledatelji će ga pratiti.Radite Gorane ono što najbolje znate i dok Vam to mogućnosti dopuštaju.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije