Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Zuroff na besraman način zloupotrebljavaju empatiju prema žrtvi svoga naroda'

Zbog toga mi u DESNO poručujemo svim "zuroffima" - vrijeme vam je iscurilo. Tražite novu žrtvu, Hrvatska to nije – zaključio je Đapić.
06. lipnja 2019. u 18:36 14 komentara 1063 prikaza
Anto Đapić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Rijetki su ljudi danas u svijetu koji na tako besraman način zloupotrebljavaju globalnu empatiju prema žrtvi svoga naroda, kao što to godinama radi Zuroff. Njegova otvorena sklonost srpskoj zločinačkoj politici na koju se zgražao cijeli civilizirani svijet, zapravo poprima obilježja srpsko-političkog klona, besramnog tezgarenja žrtvama svoga naroda radi ostvarivanja banalnih političkih interesa, a teško je isključiti i još primitivniju koruptivnu motivaciju – poručio je Anto Đapić, čelnik stranke Desno.

Anto Đapić ANTO ĐAPIĆ 'Zuroff godinama na besraman način zloupotrebljava globalnu empatiju prema žrtvi svoga naroda'

- Predstavljajući se pod egidom "Simon Wiesenthal Centra", smatra da Hrvatskoj može postavljati zahtjeve i pridavati si važnost koja njemu, kao pojedincu, ne pripada. Nažalost, niz državnih funkcionera mu je dao povoda za to, no valja mu jednom zauvijek reći da je nedostojan čak i prezira zbog mnogih svojih postupaka. Pristajanje ili čak ne-reagiranje na Zuroffove opetovane pokušaje prosrpskog krivotvorenja hrvatske današnjice predstavlja izdaju ne samo današnje hrvatske države, nego cijele hrvatske žrtve, hrvatskih korijena i hrvatske povijesti. Zbog toga mu svaki politički Hrvat i Hrvatica mora poručiti da se kloni Hrvatske jer nije dostojan niti da je spominje – nastavio je.

Ruža Tomašić Marinko Jurasić Tko se bojao za kampanje otkriti proustašku prošlost Ruže Tomašić?

Njegova poruka upućena državnoj politici, da se ograde od izjava Ruže Tomašić, “a posebno od njezinog pokušaja da umanji mnogobrojna zlodjela počinjena od ustaša i NDH”, otužni je nastavak, stava je Đapić, "pokušaja stvaranja higijenskog koridora oko hrvatskih suverenista svih profila, pokušaj obeshrabrivanja snažne ideje, pri čemu je Ruža Tomašić u ovom slučaju samo lice ideje koju Zuroff pokušava uništiti".

- Neće ići, duh slobode hrvatskog naroda je nad Hrvatskom, ne ovisi ni blizu samo o Ruži Tomašić, ali svi mi, bili joj skloni ili ne, koji držimo do sebe moramo reagirati i pokazati palac dolje takvim nastojanjima. Takva nastojanja beskompromisno se moraju zatrti. Zbog toga mi u DESNO poručujemo svim "zuroffima" - vrijeme vam je iscurilo. Tražite novu žrtvu, Hrvatska to nije – zaključio je Đapić.

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

  • Masrdoel4:

    Zurof je srbijanski plaćenik

  • sunce12345:

    Neka najprije pomete u svojoj kući...

  • korektor1619:

    Zuroff . kraus, golštajn i slični najgori su neprijatelji samih Židova jer stvaraju netrpeljivost i mržnju između židova i naroda koji su primili židove u svoje sredine