Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječila krađu

Antonija: Suzavac mi je ušao u oči, ali stala sam joj na put

zlatarna
Željko Hladika/PIXSELL
08.04.2010.
u 09:51

Zlatarnicu u Dubravi pokušala je opljačkati 27-godišnja razbojnica koju je policija potom odvezla u postaju.

Hrabra Antonija Tomkić (21), mlada zaposlenica zlatarnice Fabiana u Aveniji Dubrava, na radnom je mjestu jučer spriječila krađu uhvativši razbojnicu, iako ju je ova poprskala suzavcem. Razbojnica M. Š. (27), poznata policiji po desetak krađa, prijevara i zloporabi droge, ušetala se u zlatarsku radnju u 19.40 sati, dok je zaposlenica stajala za pultom.

– Rekla je da želi kupiti dar. Izabrala je ogrlicu i narukvicu vrijedne 10.000 kuna, koje sam zatim zapakirala. Kada sam paket stavila na pult, izvadila je suzavac i cijelu me pošpricala. Sprej mi je ušao u oči pa ništa nisam vidjela, ali razbojnice se nisam uplašila – skromno nam je ispričala Antonija Tomkić.

Ozljede odvažnu Antoniju nisu spriječile da zadrži prisebnost i potrči za razbojnicom koja je s paketom pokušala pobjeći iz radnje. Sustigla ju je na izlazu i spretno joj prepriječila put. Iako se 27-godišnja kradljivica opirala, Antonija je bila jača. Uspjela ju je primiti za ruke i spriječiti njezin bijeg.

“Upomoć, pljačkaju me!”

Za vrijeme borbe na izlazu Antonija je povikala: “Upomoć, pljačkaju me!”. Njezine povike čula su trojica zaposlenika susjedne mesnice Palić, Mihael Palić (30), Marko Kralj (18) i Nevenko Cokol (19) te su izišli provjeriti što se događa. Na izlazu iz zlatarnice ugledali su nesvakidašnji prizor i odmah priskočili Antoniji u pomoć. U radnju nisu mogli zbog suzavca, pa su kradljivicu izveli van.

Završila u policiji

Nekoliko im je puta pokušala pobjeći, ali bez uspjeha. Ubrzo je došla i policija, koju su momci pozvali, i odvela je u postaju.

Zbog suzavca koji je djevojci ušao u oči prevezena je u KBC Rebro, gdje su je liječnici nakon pregleda pustili.

– Dobro sam, jedino su mi oči natečene, ali rekli su da će proći za dan-dva – završava veselo Antonija.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnaB1982
10:24 09.04.2010.

Svak čast mala kaj si se snašla. Prokleta narkomanka ima da trune u zatvoru, možda se i izlječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije