Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA DIGNITETA

Anto Đapić: Tužit ću Aleksandra Stankovića i HRT

Anto Đapić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
07.05.2018.
u 14:56

Đapić spornim vidi gostovanje srbijanskog glumca Sergeja Trifunovića u emisiji urednika Aleksandra Stankovića Nedjeljom u 2

Izražavam zgražanje nad činjenicom da se na javnoj televiziji, koja se financira novcem poreznih obveznika, može dogoditi da u prime-timeu, u nedjelju u 14 sati svjedočimo pljuvanju po hrvatskim vrijednostima i pojedincima i da to prolazi bez reakcije nadležnih tijela, a pod time mislim na reakciju hrvatske Vlade i Ravnateljstva HRT-a'', izjavio je za Direktno.hr čelnik stranke DESNO Anto Đapić. 

Đapić spornim vidi gostovanje srbijanskog glumca Sergeja Trifunovića u emisiji urednika Aleksandra Stankovića Nedjeljom u 2. 

Trifunović je tamo iznio, prema Đapićevu mišljenju, niz spornih tvrdnji u kojima pljuje po hrvatskim vrijednostima, a najviše mu je zasmetala šutnja voditelja kada je Trifunović rekao kako su ''idioti poput Šešelja, Đapića i sličnih'' potrebni vlastima u Hrvatskoj i Srbiji kako bi ih po potrebi izvukli za igre ''toplo-hladno''.

Đapić navodi da je to što je Stanković ''odšutio uvredu na njegov račun, kada je njegov gost stavio u isti kontekst osuđenog ratnog zločinca i mrzitelja Hrvatske Vojislava Šešelja i njega'', dovoljan razlog za tužbu. Zbog toga Đapić, ali i zbog svih ''ostalih uvreda izrečenih na račun hrvatskog naroda'', očekuje reakciju vlasnika HRT-a (hrvatske države), a kao očekivan korak vidi smjenu ravnatelja HRT-a

Komentara 131

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
15:14 07.05.2018.

Ovaj put je Ante u pravu!

DO
dom7
15:26 07.05.2018.

Trebamo HTV svi tužiti ,svaki mjesec nam uzimaju 80,00 kn pretplate i onda pljuju po hrvatskom narodu....

UM
umnjak
15:17 07.05.2018.

Tako je Ante!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije