Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA MLADIH

Ante Rubeša izvadio stolić i zvučnik nasred Kalelarge: Čemu palače kad mladi odlaze trbuhom za kruhom

Foto: Frane Šarić
1/3
14.05.2021.
u 11:35

Rubeša je poznati oporbeni zadarski vijećnik, a na mikrofon je još jednom kazao što misli o aktualnoj gradskoj vlasti

Posljednji dan pred šutnju predizborna kampanja je u Zadru dosegla vrhunac. I dok se najviše obilaze stolovi kafića i prave selfiji sa favoritima, Ante Rubeša iz Akcije mladih stavio je stolić i zvučnik na najpoznatiju zadarsku ulicu Kalelargu.

Rubeša je poznati oporbeni zadarski vijećnik, a na mikrofon je još jednom kazao što misli o aktualnoj gradskoj vlasti. 

- Ovo nisu ideološki izbori, ovo su komunalni izbori i zato je neozbiljno od nas da dopuštamo 30-godišnju vladavinu onih kojima nije bilo stalo do komunalnog uređenja. Koji nisu bili u stanju samostalno izgraditi niti jednu školu, urediti niti jedan park niti riješiti goruće pitanje crnih jama. Vlast koja ulaže u uljepšavanje ionako najljepšeg grada, umjesto da ulaže u ljude i to radi vlastitog interesa, kazao je Rubeša nasred ulice. 

- Lokalni izbori su jedini izbori na kojima jedino možemo izravno utjecati na kvalitetu života u našemu gradu. Svjesni smo da svijetom upravlja kapital, ali na lokalnim izborima odlučujemo hoćemo li imati kanalizaciju, kako će nam ceste izgledati i hoće li svako igralište imati klupicu ili kantu za otpad, nadodaje. 

- Čemu palače kad nam mladi odlaze trbuhom za kruhom? Aktualni gradonačelnik lutka na koncu interesnih grupacija u svom mandatu nije privukao niti jednog investitora, samo je gradio zgrade i tako uništavao zelene površine, kaže. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:18 14.05.2021.

Koji ridikul, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije