Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNI DAN

ANKETA Tko će pobijediti na predsjedničkim izborima u SAD-u

Foto: REUTERS
03.11.2020.
u 22:21

Brojni analitičari smatraju kako bi ovi izbori mogli biti najneizvjesniji ikada

Milijuni Amerikanaca s pravom glasa danas će izaći na birališta i odlučiti se između aktualnog predsjednika Donalda Trumpa i demokratskog kandidata Joe Bidena.  Do danas čak 98 milijuna građana već je iskoristilo mogućnost pa su svoj listić ili poslali ili glasali ranije u izborima za koje se vjeruje da bi mogli biti najneizvjesniji ikada. 

 

Tko će pobijediti na predsjedničkim izborima u SAD-u?

Komentara 14

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
00:35 04.11.2020.

Trump protiv deep state...Samo naprijed..

DU
Deleted user
22:42 03.11.2020.

Biden!!

Avatar ANNON
ANNON
03:17 04.11.2020.

Biden vodi!!!!......Trump je vrlo opasan.U SAD je na mala vrata uveo nacionalizam kojeg oni do sada nisu poznavala.Po piz-arijama koje priča jako podsjeća na Miloševića i Hit-lera. Zaludio je dio SADa i za sve posljedice koje će nastati kriv je isključivo on. Doveo je SAD na rub građanskog rata,a katastrofa je da njega za sranja koji mogu nastati boli ku-ac. A ima i puno oružja,za zasoliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije