Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborni skup prof. dr. Andrije Hebranga u Rijeci

Andrija Hebrang: Među političarima treba birati državnika

hebrang
Pero Lovrović/PIXSELL
30.11.2009.
u 22:26

Na predizbornom skupu u Rijeci predsjednički kandidat HDZ-a, prof. dr. Andrija Hebrang biračima je poručio da među kandidatima političarima biraju onoga koji je i državnik.

Treći predsjednik uvest će Hrvatsku u EU i zato su ovi izbori posebno važni, a da bi smo svim građanima omogućili dostojan život treba podići konkurentnost hrvatskog proizvoda, provesti brojne reforme, ali i jačati državni i državotvorni ponos, kazao je na predizbornom skupu u Rijeci predsjednički kandidat HDZ-a, prof. dr. Andrija Hebrang.

Biračima je poručio da među kandidatima političarima biraju onoga koji je i državnik.

- To je onaj koji nije napustio svoju zemlju kada je bilo najteže, koji se nije obogatio kao političar, koji je bio dosljedan u politici ne mijenjajući stranke i ne napuštajući stranku koja ih je stvorila radi osobnih interesa, kazao je prof. dr. Hebrang.

Komentara 80

WE
webber17
20:42 01.12.2009.

Andrija Hebrang,novi hrvatski predsjednik... Idemo dalje...

VI
Vinko37
20:00 01.12.2009.

Podravec , cujte moj komentar: velis bilo bi uredu od hebranga da je izdao sonyboya , cak ga je podrzavao do gorkog kraja. Znaci , ti bi izdao svog prijatelja. Ako je tako onda si jako usamljen. Pa tko se moze osloniti na tebe. Drzavnik ne izdaje, on se zrtvuje za svoju stranu, to je upravo pokazao prof. Dr. Andrija Hebrang.Toliko si valjda informiran. Uz pozdrav.

PE
peljar
23:36 30.11.2009.

Pa kad je tako kako kaže što onda ON traži u politici?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije