Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNO

Pogledajte što je Juncker radio Plenkoviću iza leđa

Plenković
Foto: Screenshot
1/2
20.10.2017.
u 14:19

On se inače voli stalno grliti i ljubiti tako da je to simpatično s njegove strane, rekao je Plenković.

U još jednoj od svojih sad već legendarnih zafrkancija pred TV kamerama, predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker šuljao se premijeru Andreju Plenkoviću iza leđa i uštipnuo ga na neidentificiranom mjestu ispod leđa, a zatim mu poslao leteći poljubac.

Učinio je to dok je Plenković odgovarao na pitanje Večernjeg lista o tome je li Hrvatska, nakon predsjedničina posjeta Rusiji, prešla u tabor onih država članica EU koje se zalažu za ukidanje sankcija uvedenih protiv Rusije zbog ilegalne aneksije Krima i agresivnog ponašanja u istočnoj Ukrajini.

– Ja predsjednicu nisam imao još prilike ni čuti ni vidjeti, vidjet ćemo se ovaj vikend nakon što se vratim iz Bruxellesa, a ona iz Moskve. Principijelna je politika Vijeća, pa i Europskog vijeća i svih nas, dakle kada se kriteriji koje bi trebala Ruska Federacija ispuniti… (Juncker ga u tom trenu uštipne negdje dolje) Jean-Claude! Ha-ha... On se inače voli stalno grliti i ljubiti tako da je to simpatično s njegove strane. Dakle, naša pozicija ostaje nepromijenjena, ne vidim da se u supstanciji, u vezi s razlogom zbog kojeg je režim na snazi, bilo što promijenilo – odgovorio je Plenković.

Komentara 97

DU
Deleted user
14:28 20.10.2017.

ima li itko u toj europi na politickoj funkciji a da je trijezan barem pola radnog vremena :D

Avatar comandante
comandante
15:19 20.10.2017.

kakva unija takvo i vosdstvo... nesposobni preplaćeni klauni

DU
Deleted user
14:32 20.10.2017.

Tko zna do koje su granice ti briselski poltroni tipa. anemični plenky spremni ići da zadovolje te briselske moćnike .. svi smo živi svjedoci da je plenky pupovcu dao puno toga i da mu ovaj uvijek lijepo namiguje .. :) Tko zna što se događa kad se u banskim dvorima ugase svjetla ! Sjetite se one od plenkya da je to hdz za 21 stoljeće da treba ići naprijed itd .. pa znamo svi koga su u varaždinu kandidirali !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije