Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U SABORU

Pogledajte kako je Beljak grmio i sipao kritike Plenkoviću

beljak
Screenshot
18.10.2017.
u 16:23

Prozvao je Plenkovića što nije od njega čuo nijednu samokritiku, dok hrvatsku napuštaju stotine tisuća ljudi

Premijer Andrej Plenković u Saboru je održao izlaganje povodom prve godine njegove vlade. Nakon njegovog govora oporba je krenula ''rešetati'' premijera kritikama.

Među najoštrijima je bio Krešo Beljak iz HSS-a. Prozvao je Plenkovića što nije od njega čuo nijednu samokritiku, dok hrvatsku napuštaju stotine tisuća ljudi, a cijela zemlja se smije zbog nedavnih presuda.

Pogledajte u videu kako je u Saboru Beljak grmio na vladajuće:

Komentara 45

ST
stefj
17:50 18.10.2017.

Ne znam što se novinarima toliko sviđa ovaj Beljak, pa njega ima smisla prenositi koliko i prepisivati Josipovićeve blogove. Sve bez ikakvog smisla, galama radi galame...

Avatar mofo
mofo
17:34 18.10.2017.

Od ove bijedne oporbe mislim da je Beljak stvarno zadnji koji ima što "grmiti" ikome...

TA
tapiro1
17:02 18.10.2017.

PNUSKOK Beljaka može baciti u roku 24 sata u Remetinec. Ne znam što čeka? U DORH i USKOK je prošlu godinu ušao poduzetnik Zlatko Zdunić koji je detaljno opisao kako je pljačkao državu za Beljaka i SDP-ovg samoborskog tajkuna Kodrića. Beljak vjerojatno zna da ga uskoro čeka Remetinec i zato prodaje ovakvu agresivnu retoriku da se može braniti da je politički gonjen jer proziva vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije