Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splićani biraju gradonačelnika

Analitičari o kampanji u Splitu: Kerum je u jednom trenutku izgovorio znakovitu rečenicu, vidi se na što cilja

23.06.2022.
u 23:09

Dr. Jadranka Polović, politologinja s Fakulteta hrvatskih studija, kaže da je posve jasno da Željko Kerum vodi kampanju za HDZ u Splitu koji nema autentičnog kandidata.

Komentara 29

DE
derin
00:53 24.06.2022.

Zatekneš Grad u plusu 57 milijuna kuna, nakon godine dana izgleda već u minusu. I još plus 3,4 velika projekta pripremljena za realizaciju čekala ala Žnjan, ništa se ne događa. Ova ekipa uopće ne ulijeva povjerenje, sami se među sobom svađali, išli na izbore jer netko nije htio jednostavno podnijeti ostavku, što je najgore i treći izbori su već na vidiku za manje od godinu dana radi opet iste ekipe, znači četiri debele godine stagnacije izgubljene, a Karepovac skoro pun, Žnjan, novi GUP s garažama i parkinzima i prilikom za jeftinije stanove za mlade sve čeka. Ovo je Puljkovima izgleda 11,12 izbori na koje idu zaredom, izgleda da ciljaju na više od Splita. Nešto ala Kolakušić, Sinčić.

MA
martin@@@@@
06:30 24.06.2022.

puljak u splitu bio bi kao tomasevic u zg ...nista korisno...jucer idem parkom u zg ...pola pokoseno pola trava do pojasa...a brada bi mogla biti do pojasa...puljak i supruga mu koja u saboru unjka u nekoliko fraza sve isprazno...bitno jee da puljcj kasiraju 70 000 kn neto place..briga njih za split i splicane...oni su preslika kekinice i raukar iz zg...veliko nista

Avatar razbojnik404
razbojnik404
23:34 23.06.2022.

Ako je tako onda bravo za Keruma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?